23. výroční členská schůze 15.1.2011

Schůze : Výroční členská schůze
Kdy : 15.1.2011 v 14:00 hod.
Kde : Restauracew Hokna, Fryčajova 207/69, 614 00 BRNO. celý článek

Jaký byl rok 2010 v Klubu moravských fotografů? Velice zdařilý a plný akcí. Pořádali jsme 8. ročník mapového okruhu, což je soutěž mezi ostatními fotografickými kluby. Uspořádali jsme pět výstav velkoformátových fotografií v Domu pánů z Lipé, v nemocnici na Žlutém kopci a v Dolních Kounicích, Letovicích a Bílém domě Bakaly.

Na schůzi dorazilo 30 členů. Někteří členové se slušně omluvili, těch bylo 8 a ostatním to asi bylo šuma fuk. A protože se soustavně nezúčastňují, asi se s nimi rozloučíme. Jak je mým drzým zvykem, vzal jsem si slovo a hned jsem konstatoval, že rok 2010 byl zatím nejúspěšnější v historii klubu Úspěšně jsme zvládli pořadatelství 8. ročníku mapového okruhu, vytvořili jsme reprezentativní výstavní kolekci velkoformátových fotek a absolvovali výstavy v DPL Brno, nemocnici na Žlutém kopci Brno, Dolních Kounicích, Letovicích a Bílém domě Bakaly.

Skvěle jsme si zafotili v pralese pod Solání a přišli mezi nás noví zájemci o fotografii. Další z nás vystavovali své fotky na různých místech a také jsme důstojně reprezentovali na sympoziu Komory fotografických živností v Muzeu fotografie Jindřichův Hradec. Také se něco nepodařilo – fotografický výjezd v květnu jsme pro malý zájem zrušili a právní subjektivitu našeho klubu jsme také nedořešili.

Také jsme ohodnotili 2 kolekce fotek mapového okruhu, prohlédli přinesené fotky a obdarovali se „péefkami“.

Výjezdy

  • Novohradské hory a okolí 13.-.15.5.2011
  • Hostýnské vrchy 28.-30.10.2011

Výstavy

  • Bílý dům Bakaly-Květen
  • Dolní Kounice-Červen
  • Letovice-Září

Soutěž PF

Na výročce jsme tradičně soutěžili o nejlepší PF – opět suverénně zvítězil Bohumil Kocina. Soutěžní PFka si můžete prohlédnout na konci článku. O hodnotné ceny se postarali Jindra Pachta a moje maličkost.

Výsledky

                                         1. místo                                                                                        

kocinan.jpg

                                  Bohoušek KOCINA

Ostatní

Na závěr musím konstatovat, že předsedování jsem se opět nezbavil neboť se nikdo jiný nechopil vesla, byť jsem ho vehementně nabízel a budu se starat o chod klubu tak, jak umím.
A to je vše.
 

Jirka Sláma
Váš předseda Jirka Sláma